Voor al uw buiten- en binnenschrijnwerk is er maar één adres: vader en zoon Jef en Dries Dieltjens. Met bijna 40 jaar ervaring weet u zeker dat u goed zit bij ons!


 Jef: 0475 476192   Dries: 0476 027107

Contacteer ons
KOOKPLEZIER GEGARANDEERD IN UW KEUKEN OP MAAT! 

Een optimale benutting van de ruimte met een keuken op maat! 

Bij uw droomwoning hoort een droomkeuken, een mooie keuken waarin koken een echt plezier wordt. Gedaan met verloren hoeken als u kiest voor een keuken op maat.  Met een keuken gemaakt door Jef en Dries Dieltjens uit Antwerpen bent u zeker van jarenlang kookplezier! 

Hebt u al een idee hoe uw ideale keuken er moet uitzien? Of wenst u een beroep te doen op onze expertise? Wij helpen u bij de realisatie van uw plannen en staan u bij met professioneel advies. 

Badkamermeubels op maat voor een functionele badkamer! 

Is uw badkamer momenteel onhandig ingericht? Of wenst u nieuwe badkamermeubels in duurzame materialen? Voor badkamerkasten en wastafels op maat bent u bij JDD aan het juiste adres. Wij werken steeds met duurzame materialen in hoogstaande kwaliteit in de stijl die u verkiest. 

Door onze jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste ontwikkelingen is Schrijnwerkerij Jef Dieltjens (JDD) de vakman die u zoekt. Wij staan garant voor een perfecte plaatsing en afwerking van al onze keukens en badkamers. Contacteer ons voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Wij helpen u graag verder!