Voor al uw buiten- en binnenschrijnwerk is er maar één adres: vader en zoon Jef en Dries Dieltjens. Met bijna 40 jaar ervaring weet u zeker dat u goed zit bij ons!


 Jef: 0475 476192   Dries: 0476 027107

Contacteer ons
VERFIJND VAKMANSCHAP DAT ALLEEN EEN PROFESSIONAL KAN LEVEREN… DAT VINDT U BIJ ONS

Jef en Dries Dieltjens realiseren al uw buitenschrijnwerk 

40 jaar ervaring en een passie voor het vak zorgen ervoor dat Schijnwerkerij Jef Dieltjens het uitgelezen bedrijf is voor al uw schrijnwerken. Wij blijven permanent op de hoogte van de laatste nieuwe veranderingen in de sector en kunnen u zo steeds een professioneel en duurzaam advies kunnen geven voor uw project. 

Waarvoor kan u bij ons terecht? 

Onze specialiteit?  Restauraties!

 

In de loop der jaren heeft zaakvoerder Jef Dieltjens zich naast schrijnwerkerij ook gespecialiseerd in algemene restauratieprojecten. Voor het terug brengen in hun oorspronkelijke staat van dakgoten, schouwen, enz. kan u een beroep doen op zijn expertise. Zeker voor geklasseerde gebouwen en herenhuizen kan deze service zeer interessant zijn. 

Overtuigd van ons vakmanschap en wil u graag meer weten? Contacteer dan nu Schrijnwerkerij Jef Dieltjens (JDD) uit Hemiksem voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Wij helpen u graag verder!