Voor al uw buiten- en binnenschrijnwerk is er maar één adres: vader en zoon Jef en Dries Dieltjens. Met bijna 40 jaar ervaring weet u zeker dat u goed zit bij ons!


 Jef: 0475 476192   Dries: 0476 027107

Contacteer ons
EEN ESTHETISCHE EN DUURZAME OPLOSSING VOOR DE BESCHERMING VAN UW GEVEL … 

Een prachtige gevel dankzij het vakmanschap van Jef en Dries Dieltjens! 

Regen, hagel, stormweer, … uw gevel krijgt het vaak hard te verduren en dan hebben we het nog niet gehad over het schadelijke effect van uitlaatgassen en luchtvervuiling. Een gevelbekleding is de ideale oplossing om uw gevel optimaal te beschermen. Bovendien zorgt een mooie gevelbekleding voor een prachtige uitstraling van uw woning. U kan kiezen uit talloze materialen zoals hout, pvc, roofing, sidings, … Wij bekijken samen met u alle mogelijkheden, steeds rekening houdend met uw wensen én uw budget. 

Al 40 jaar passie en vakmanschap! 

In Antwerpen en omstreken zijn vader en zoon Dieltjens uw professionele partner voor het plaatsen van gevelplaten aan uw woning. Met onze 40 jaar ervaring, onze grote passie voor het vak en het feit dat wij permanent op de hoogte blijven van de nieuwste technieken, trends en materialen, maken van ons de vakmannen die u zoekt. 

Wil u meer weten over onze gevelbekleding? Contacteer vandaag nog Schrijnwerkerij Jef Dieltjens (JDD) uit Hemiksem voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Wij helpen u graag verder!