Voor al uw buiten- en binnenschrijnwerk is er maar één adres: vader en zoon Jef en Dries Dieltjens. Met bijna 40 jaar ervaring weet u zeker dat u goed zit bij ons!


 Jef: 0475 476192   Dries: 0476 027107

Contacteer ons
AMBACHTELIJK VAKMANSCHAP OP UW MAAT! 

Al 40 jaar specialist in interieurinrichtingen 

U zoekt een ervaren vakman voor uw binnenschrijnwerk? Met onze jarenlange ervaring, passie voor het vak en kennis van de nieuwste ontwikkelingen in de sector is Schrijnwerkerij Jef Dieltjens (JDD) de vakman die u zoekt. Wij staan garant voor een perfecte plaatsing en afwerking en werken steeds met hoogwaardige en duurzame materialen. 

Waarvoor kan u bij ons terecht? 

Alles is mogelijk in de stijl die u verkiest, zowel hedendaags, modern als landelijk. Elk project, groot of klein, krijgt onze onverdeelde aandacht en werken wij tot in de puntjes af.

Ook voor alle buitenschrijnwerk, het plaatsen van gevelbekleding, restauratiewerken (zoals de restauratie van authentieke dakgoten), … kan u op ons rekenen. 

Contacteer vandaag nog Schrijnwerkerij Jef Dieltjens (JDD) uit Hemiksem voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Wij helpen u graag verder!