Voor al uw buiten- en binnenschrijnwerk is er maar één adres: vader en zoon Jef en Dries Dieltjens. Met bijna 40 jaar ervaring weet u zeker dat u goed zit bij ons!


 Jef: 0475 476192   Dries: 0476 027107

Contacteer ons
INGEMAAKTE KASTEN: ESTHETISCH EN PRAKTISCH! 

Een optimale benutting van de ruimte met een keuken op maat! 

Droomt u ook van een prachtige dressing voor al uw kleren, schoenen en accessoires? Of van een stijlvolle boekenwand of een perfect passende inbouwkast? Als ervaren schrijnwerker uit het Antwerpse kan u op ons rekenen. Wij leveren kwaliteitsvol vakwerk volgens uw wensen en behoeften, steeds rekening houdend met uw budget. 

Kies voor 40 jaar vakmanschap met Schrijnwerkerij Jef Dieltjens (JDD) 

Jef en Dries Dieltjens leveren maatwerk voor al uw schrijnwerken. Als zaakvoerders staan wij elke keer zelf op de werkvloer. Elk project, groot of klein, krijgt onze onverdeelde aandacht en werken wij tot in de puntjes mooi af. Met liefde voor het vak blijven we ook op de hoogte van de laatste technieken, nieuwe materialen en interieur trends. 

Hebt u enkel een vaag idee hoe uw kast er moet uitzien? Geen nood, wij komen graag bij u langs en bekijken samen met u alle mogelijkheden. Of heeft een interieurarchitect al voor een ontwerp gezorgd? Dan voeren wij dit nauwkeurig uit. Vader en zoon Jef en Dries Dieltjens staan garant voor een hoge kwaliteit en een uitmuntende service! Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Wij helpen u graag verder!