Voor al uw buiten- en binnenschrijnwerk is er maar één adres: vader en zoon Jef en Dries Dieltjens. Met bijna 40 jaar ervaring weet u zeker dat u goed zit bij ons!


 Jef: 0475 476192   Dries: 0476 027107

Contacteer ons
TERUG NAAR HET VERLEDEN MET MODERNE MATERIALEN EN TECHNIEKEN … 

Restauratie van uw dakgoot mét authentieke details … onze specialiteit! 

In de loop der jaren heeft zaakvoerder Jef Dieltjens zich gespecialiseerd in het restaureren van dakgoten. Zeker voor geklasseerde gebouwen en herenhuizen is deze service zeer interessant. Aan de hand van moderne technieken en materialen brengen wij uw dakgoot terug in zijn oorspronkelijke staat. Dit impliceert bijvoorbeeld ook het namaken van allerhande mollures. Respect voor de authenticiteit van uw woning en een duurzaam en kwaliteitsvol eindresultaat zijn voor ons een topprioriteit. Als specialist weten wij welke techniek het mooiste resultaat garandeert en staan wij u bij met vakkundig advies. 

Restauraties en zoveel meer … 

Naast restauratiewerken kan u bij ons ook terecht voor alle binnen- en buitenschrijnwerk. Ook voor het plaatsen van gevelbekleding kan u op onze expertise rekenen! 

Woont u in de regio Antwerpen? Contacteer dan nu Schrijnwerkerij Jef Dieltjens (JDD) uit Hemiksem voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Wij komen graag bij u langs!