Onze diensten

BUITENSCHRIJNWERK

BUITENSCHRIJNWERK

Doorheen de jaren heeft zaakvoerder Jef Dieltjens zich naast schrijnwerken ook gespecialiseerd in algemene restauratieprojecten. Vooral voor geklasseerde gebouwen en herenhuizen is deze service erg interessant.
DAKGOOT RENOVATIE

DAKGOOT RENOVATIE

Wij wekken aan de hand van moderne technieken de originele staat van uw dakgoot terug tot leven. Dit impliceert bijvoorbeeld het namaken van allerhande mollures.
GEVELBEKLEDING

GEVELBEKLEDING

Regen, hagel, stormweer,... Uw gevel krijgt het vaak hard te verduren. Ook uitlaatgassen en andere verontreinigers doen er letterlijk afbreuk aan. Om uw gevel optimaal te kunnen beschermen, is gevelbekleding de ideale oplossing.
KEUKENS

KEUKENS

Bij uw droomwoning hoort ook een droomkeuken. Een mooie keuken waarin koken een waar plezier wordt. Voor keukens op maat waar u jarenlang plezier aan zult beleven
KASTEN

KASTEN

Heeft u ook altijd al gedroomd van een prachtige dressing voor al uw kleren, schoenen en accessoires? Als schrijnwerker uit Antwerpen maken wij al uw kasten op maat.
BINNENSCHIJNWERK

BINNENSCHIJNWERK

Wat van ons het uitgelezen bedrijf in regio Antwerpen maaktom voor u al het nodige binnenschrijnwerk te leveren? Dat is de combinatie van bijna 40 jaar ervaring, passie voor het vak
EIGEN CREATIES

EIGEN CREATIES

Wij voorzien alle schrijnwerkerij op maat. Zelfs als u een eigen ontwerp of design hebt kunnen wij meubels, kasten, tafels, enz... volledig op maat maken.

Kies voor duurzaamheid, kies voor het vakmanschap van vader en zoon Jef en Dries Dieltjens (JDD)

Zoekt u ervaren schrijnwerkers? Kies dan voor het vakmanschap van Schrijnwerkerij Jef Dieltjens. Reeds 40 jaar nemen wij alle binnen- en buitenschrijnwerk voor onze rekening en blijven wij permanent op de hoogte van de nieuwste technieken, trends en materialen. Hierdoor kunnen wij steeds kwaliteitsvolle en duurzame eindproducten leveren bij onze klanten. Bij ons staat de zaakvoerder steeds zelf mee op de werkvloer!

Samen met u bekijken we uw project en werken we een plan uit op uw maat, rekening houdend met uw wensen én uw budget. Elk project werken wij af tot in de kleinste details en bovendien zorgen wij ervoor dat de werkvloer zo proper mogelijk wordt achtergelaten.

Wil u meer weten over onze schrijnwerken? Contacteer dan nu Schrijnwerkerij Jef Dieltjens (JDD) uit Hemiksem voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Wij helpen u graag verder!

Onze troeven

 1. Restauraties? Onze specialiteit!

  Vooral voor geklasseerde gebouwen en herenhuizen is deze service erg interessant. Wij brengen dakgoten, schouwen,… terug naar hun originele staat.

 2. 40 jaar ervaring

  De combinatie van bijna 40 jaar ervaring, passie voor het vak en het feit dat wij steevast op de hoogte blijven van de laatste nieuwe veranderingen in de sector.

 3. Moderne technieken

  Wij wekken aan de hand van moderne technieken de originele staat van uw dakgoot terug tot leven. Dit impliceert bijvoorbeeld het namaken van allerhande mollures.

 4. badkamermeubelen op maat

  Naast keukens maken wij ook badkamers op maat. Strak, modern, sierlijk of klassiek... Alles is mogelijk!

 5. Een prachtige dressing

  Als schrijnwerker uit Antwerpen maken wij al uw kasten op maat. Dressings, inbouwkasten, wandkasten,...

 6. Eigen creaties

  Creaties op basis van uw eigen ontwerp of ideeën.

Zoekt u een specialist inzake schrijnwerken? Dan is nu aan uw zoektocht een einde gekomen dankzij schrijnwerkerij Jef Dieltjens. Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte op maat.

NEEM METEEN CONTACT OP!

 Jef: 0475 476192   Dries: 0476 027107